Permanente make-up bestaat al decennia, maar jaren geleden was het nog een geheim dat vrouwen niet wisten. Vrouwen zouden duizenden dollars uitgeven om deze procedure te laten uitvoeren, zodat ze er mooi uit konden zien zonder make-up op te hoeven doen. Jaren later kwamen mensen er eindelijk achter dat permanente make-up inderdaad bestaat en dat je die zonder kosten kunt gebruiken. Met zoveel nieuwe producten die elk jaar op de markt komen, is het geen wonder dat meer mensen naar deze optie kijken.

Wat is permanente make-up?

Veel mensen begrijpen niet dat permanente make-up niet altijd zo permanent was als nu. In het verleden werd permanente make-up alleen gebruikt bij patiënten die hun ogen moesten laten tatoeëren. Artsen zouden een naald gebruiken om een paar druppels van een permanente oplossing over de ogen, onder de ogen of ergens anders te brengen waar kleur nodig is. Deze oplossing zou de rest van je leven op de huid blijven, tenzij je iets deed om de verwijdering ervan te veroorzaken.

De permanente oplossing is oorspronkelijk gemaakt om een deel van de pijn en het ongemak te verlichten waarmee mensen te maken hadden tijdens chirurgische ingrepen. Tegenwoordig wordt permanente make-up gebruikt om moedervlekken en littekens te corrigeren. Als je naar een permanente visagist gaat, zal hij / zij een permanente oplossing gebruiken die een hoge concentratie pigment bevat om de voor de hand liggende gebieden van moedervlekken en littekens op te vullen. U kunt de procedure laten uitvoeren door een medische professional of u kunt een permanente make-upkit kopen en deze thuis doen.

Een ding dat je moet weten voordat je permanente make-up aanbrengt, is dat je nooit een tatoeage op je moet laten zetten als je nog bezig bent om er een kwijt te raken. Tatoeages kunnen geïnfecteerd raken en ze kunnen niet worden verwijderd. Dit betekent dat als je ooit besluit een tatoeage te verwijderen, je je permanente make-upartiest er een cover-up op moet laten doen. Cover-ups zijn erg populair en ze zijn gemakkelijk aan te brengen. U kunt deze ook kopen bij uw permanente visagist.

Als u ooit besluit uw permanente make-up uit te doen, moet u bereid zijn wat tijd te besteden aan het aanbrengen van uw eigen permanente make-up. Er zijn verschillende applicaties nodig om alle gebieden met een ongewenste kleur volledig te bedekken. Wanneer u dit doet, moet u het gebied een paar uur laten drogen, zodat uw nieuwe look goed op zijn plaats kan komen.

Een permanente visagist kan je helpen bij het creëren van de perfecte look. Ze kunnen al je gebreken verdoezelen en je de natuurlijke schoonheid geven die je wilt. U kunt er zelfs voor kiezen om enkele van uw eigen make-upkleuren te gebruiken als onderdeel van uw permanente make-up.

Professionele Permanente make-up naalden gezocht? Naald permanente make up bestellen? Kijk dan eens bij Dermafem Cosmetics .Gespecialiseerd in Semi Permanente make-up behandelingen & opleidingen, Groothandel/particulier in PMU apparatuur, naaldmodules, producten & benodigdheden.

Permanente make-up laten plaatsen